Online Masterclass "Spreken met Fantasie"
Wil jij fijner contact maken met mensen met dementie? 
Met deze creatieve methode zal de persoon met dementie, 
jijzelf én iedereen in je omgeving gelukkiger worden!
donderdag 21 februari 2019 van 10u-17u 
House of Music Antwerpen

Hanne Deneire, Visionary Symphonist of Music & People

Hanne werkt reeds 10 jaar met muziek & mensen met dementie. Ze schreef de inspiratiegids "De Stem van ons Geheugen". Vervolgens werd haar boek "Een andere dementie in muziek" zowel in het Nederlands als in Engels uitgegeven. Haar pionierswerk verlegt grenzen binnen de zorg. Hanne denkt graag na over het hele concept: de mensen met dementie, de familie én de zorg-kundigen. Dit doet ze steeds op creatieve wijze en met aanstekelijk enthousiasme.
Impressies
Tijdens deze masterclass "Spreken met Fantasie" gaan we praktisch aan de slag en gaan we jouw muzikale en sociale vaardigheden versterken. Deze training is voor zorgkundigen, vrijwilligers en beleidsmakers die een trekkersrol willen spelen. 
Voor nieuwsgierigen die graag verder gaan in hun zorgrelatie en willen ontdekken hoe je nog beter kan contact maken met mensen met dementie maar ook je team en de omgeving kan inspireren. 

Na deze trainingsdag kan jij beroep doen op het talent van je omgeving en zal jij een voorbeeldfunctie zijn. Jij wordt ambassadeur. En ambassadeurs zullen collega-medewerkers enthousiasmeren om "Spreken met Fantasie" als attitude te verankeren binnen de zorginstelling, jouw team of omgeving.

Met deze methode van Hanne Deneire wordt een algemene attitude ontwikkeld om muziek succesvol in te zetten in de algemene dagdagelijkse handelingen in de zorg.

PRAKTISCH:
We starten om 10u - welkom vanaf 9u30 
We eindigen om 17u.

House of Music Antwerpen, Boomsesteenweg 325, 2020 Antwerpen. 
TREIN: 15' stappen van treinstation Antwerpen Zuid, 
TRAM: tram 2 & 6 stoppen aan het einde van de straat "halte Olympiade"
AUTO: gps "Jan Ligthartplein, 2020 Antwerpen" en u kan gratis parkeren in de straat of op dit pleintje

Inclusief lekkere lunch en u ontvangt gratis het boek "Een andere Dementie in Muziek" (twv 35€)
Maximum 12 deelnemers dus schrijf tijdig in
Getuigenissen 

Saskia Van Herzeele – Psycholoog 


"Deze Masterclass was een onderdompeling in een attitude waar we allemaal van genieten, maar die we in het dagelijks leven zo makkelijk kwijtraken. Kijken naar wat al goed gaat, de kwaliteiten in de ander ontwaren én benoemen, contact leggen met zorg en positiviteit. In de muziek gaat het vaak om timing, om inspelen op wat in het moment gebeurt, om vanuit je diepste zelf te communiceren: zo ook in de zorg voor de mensen rondom ons, met of zonder dementie, in al hun eigenaardigheden. Het is een groot ideaal, maar na een dag als deze geloof je weer dat het kan!"

Dominique Vergote - Docent


Een leuke inspirerende Masterclass waarbij er met heel veel respect over de bewoners en het personeel gepraat wordt.
We werden meegenomen in het proces hoe je een vernieuwing opzet, zowel als dat we mochten ervaren hoe makkelijk het is om hiermee te werken met mensen met dementie.
Hanne is heel enthousiast en ziet heel veel mogelijkheden en kansen. Goed was dat we ook een concrete uitdaging meekregen om direct aan de slag te gaan.

Jeroen Meeder – directeur StudieArena 


Hanne is een muzikale duizendpoot. Met tomeloze positieve energie en veel creativiteit zet Hanne Deneire zich bij StudieArena in om de inzet van muziek en de zorg voor kwetsbare mensen te verbinden. Hanne is regelmatig plenaire gastspreker op onze internationale congressen. Daarnaast verzorgt zij in Nederland enkele keren per jaar een masterclass over de inzet van muziek in de dagelijkse zorg voor mensen met dementie. Hanne is zeer deskundig en vooruitstrevend. Hanne wil zorgprofessionals stimuleren zelf muziek in te zetten als middel voor contact

Jonas Oomen, muziekexpert Amsterdam


Check allen "Een andere Dementie in Muziek" over muziek toepassen bij mensen met dementie van Hanne Deneire, vernieuwer in zorg met gebruikmaking van muziek en in mijn top 5 meest inspirerende sprekers die ik ooit heb gezien!

Wilma Matheij, Fundraiser


Ik vond het een zeer inspirerende dag op een bijzondere locatie.
Uitgangspunt is je eigen levenshouding. Dat is de basis voor alles en dat kan ik alleen maar beamen. Ik ben bijzonder verrast door enerzijds de andere aanpak en bejegening van mensen met dementie als de aangereikte tools die medewerkers en mantelzorgers kunnen gebruiken om interactie te krijgen met de doelgroep.
Muziek is een instrument dat breed kan worden ingezet en dat een verandering in houding en bejegening kan bewerkstelligen. De combinatie van de inzet van muziek en de cultuurverandering die je weet te bewerkstelligen in je coaching trajecten vond ik erg indrukwekkend
Ik vind deze Masterclass een aanrader voor zowel bestuurders als medewerkers in zorginstellingen.
De Masterclass is inspirerend, vernieuwend en bij de juiste toepassing ook kostenbesparend!
Geniet van elk moment dat je verbinding maakt met de persoon met dementie.
Copyright 2017. Notes&Pieces all rights reserved

Powered By ClickFunnels.com